Unja az autója színét? Változtassa meg egy gombnyomással!

Ford anno azt mondta, hogy mindenki olyan színű autót vehet nála, amilyet szeretne - feltéve, ha a kívánt szín a fekete...

Itt a kaméleon autó!

A BMW ezt úgy fordítja meg, hogy mindenki olyan színűvé varázsolja az autóját, amilyenné szeretné! A új kaméleon autó neve: BMW iX Flow. Valószínűleg még sokszor fogjuk ezt a típust körbecsodálni, hiszen nem csak a színe, de a mintája is megváltoztatható csupán egy gomnyomással.

Megérkezett a színváltós autó!

Mit kell tudni a MW iX Flowról?

Az új autótípust a Las Vegas-ban rendezett CES konferencián mutatták be. Felszínét mikrokapszulák borítják, amiknek a töltését változtatva az autó váltani tud a fehér, a szürke és a fekete szín közt. Mint manapság minden, okostelefonos appal állítható be ennél az autónál is az, hogy milyen színt és mintázatot szeretne viszontlátni a tulajdonos a gépkocsiján. Várhatóan nemsoká a fedélzeti kezelőegységbe is be lesz építve az app.

A BMW ígérete szerint nemsoká több színre is tud majd váltani a BMW iX Flow felülete, így igazán színessé fog válni az autó - ezzel akár ki is lehet váltani hosszútávon a színválasztási macerákat is, és még családi vita sem származhat abból, hogy piros, vagy kék autót vegyen a család.

De miért is olyan nagyon király a színváltó képesség?

Mindenki tudja, hogy a világos színek jobban visszaverik a hőt, ami egy forró nyári napon egyáltalán nem mellékes - az autó felmelegedése szempontjából semmiképp sem. Télen viszont az az előnyös, ha minél inkább érvényesül a hőelnyelő képesség - ekkor a sötét szín a szerencsés választás.

Sajnos még kereskedelmi forgalomban nem kapható ez a vagány kaméleon modell, de mi már nagyon várjuk! Addig is lehet ámulni az autót bemutató videón :)

Forrás: haszon.hu

Lehet, hogy az Ön autója nem ennyire menő, de azért megérdemli a gondoskodást!  Védje meg minden bajtól CASCO-val!

Frissítés dátuma: 2022.01.10.