5+1 ajándékötlet autósoknak karácsonyra

A szeretet ünnepén igyekszünk olyan ajándékot választani, amelyről tudjuk - vagy legalábbis reméljük- , hogy az ajándékozott örülni fog neki. Azon ismerőseink számára, akiknek az autó az egyik legfontosabb használati eszközük, kézenfekvő, hogy ehhez kapcsolódó karácsonyi ajándékot válasszunk.
Íme 5+1 viszonylag könnyen beszerezhető, de mégis ötletes ajándék. 

 

  1. Egyedi, humoros rendszámtábla

 

A vicces rendszámtábla persze nem helyettesíti a "rendes", forgalomba álláshoz szükséges táblát, de figyelmességünkről tehetünk tanúbizonyságot,  ha ilyesmivel ajándékozzuk meg autós ismerősünket. Egy keresés a neten, és több ezzel foglalkozó cég ajánlatával találkozhatunk. A mi személyes kedvencünk az "Akarsz egy kalandot? Vegyél egy Trabantot!", már-már klasszikusnak számító rendszámtábla. 

 

Egyedi rendszámtábla

Forrás: rendszamtabla.info

 

  1. Fűtő / masszírozó üléshuzat

 

Bár az utóbbi években talán igazán kemény, hideg téllel nem találkoztunk, mégis jó választás lehet ajándékként egy fűtő és masszírozó funkciót is kínáló autóshuzat. Természetesen vezetés közben is jó szolgálatot tehet, de igazából a pihenés ideje alatt melegítheti át az autó vezetőjét (és utasát).


Fűtő- és masszírozó üléshuzat

Forrás: s13emagst.akamaized.net

 

  1. Kulcstartó személyes üzenettel

 

Az autónak (legtöbb esetben) van egy slusszkulcsa, amelyhez jó ötlet lehet egy üzenettel ellátott kulcstartót ajándékozni. A méretnek, formának és a kivitelezésnek csak a kreativitásunk szabhat határt! Íme néhány példa, hogy mit lehet kihozni ebből a műfajból:



Kulcstartó személyes üzenettel

Forrás: azsiacenter.com

 

  1. Üléshuzat állatoknak

 

Autós ismerősünk házi kedvencei sem maradhatnak ki a számításból akkor, amikor a karácsonyi ajándékon gondolkodunk. Nagy kínálatból válogathatunk, hiszen üléshuzat kutyáknak és macskáknak elég sok webshopban található. A speciális üléshuzat segítségével autós barátunk a hosszú téli utakon is kényelemben tudhatja szeretett négylábúját. Persze, más kiskedvencek is biztonsággal helyet foglalhatnak egy ilyen jó minőségű, könnyen takarítható üléshuzaton.

Üléshuzat állatoknak

Forrás: s13emagst.akamaized.net

 

  1. Autós illatosító

 

A karácsony hangulatához az illatok ugyanúgy hozzátartoznak, mint a karácsonyfa látványa, a mákos bejgli és a töltött káposzta íze. Nagyon nem tudunk mellélőni egy hagyományos, fenyőfa alakú illatosítóval, hogy az autóban is jelen legyen a karácsony illata és hangulata. 


Autós illatosító

Forrás: extracar.hu

 

+1 Autós tea- és kávéfőző

 

Egy forró ital mindig jólesik a hosszabb vezetés során beiktatott pihenőknél. A kifejezetten autókba, lakókocsikba tervezett készülékek jó szolgálatot tehetnek autós ismerősünknek, ha saját magát és esetleg néhány utasát is meg kívánja vendégelni egy csésze meleg teával vagy kávéval a hosszú autóút során. 


Autós tea- és kávéfőző

Forrás: s13emagst.akamaized.net



Frissítés dátuma: 2021.09.24.