3+1 ajándék, amitől megdobban minden autótulajdonos szíve

A legtöbb ember életében van minimum egy olyan személy, aki egyszerűen rajong a kocsikért – vagy csak a saját kocsijáért. Értelemszerűnek tűnhet, hogy ezeknek az embereknek a szenvedélyükhöz passzoló ajándékot vegyünk. Felmerül a kérdés, hogy pontosan milyen tárgyaknak örülne egy autó szerető ember? Korábbi cikkünket is érdemes átolvasnia!

Melegítő üléshuzat a hideg időszakra

Előzőleg már írtunk arról, hogy mennyire fontos a meleg szinten tartása az autóban: gyakorlatilag életet menthet a téli hidegben.

Ám nemcsak azokban az esetekben jön jól egy melegítő üléshuzat, ha krízishelyzetbe kerülnek az autótulajdonosok - alapvetően kényelmesebb melegben utazni. Különösen azok az autó tulajdonosok fognak örülni ennek az ajándéknak, akik fázósak.

Nem nehéz kiválasztani a tökéletes példányt, hiszen több különböző stílusú és teljesítményű  ülésmelegítő huzat is létezik. Viszont arra érdemes odafigyelni, hogy olyan huzatot válasszon, ami illeszkedik majd az ülésre. Hiszen nincs annál lehangolóbb élmény, amikor az ajándékozott izgatottan húzná fel a huzatot, erre kiderül, hogy nem megfelelő a méret.

Ajándékötletek autósoknak

Poszterek tervrajzokról

Egy autó fanatikusnak a kocsija a mindene. Egy igényesen elkészített poszter az imádott autó tervrajzáról tökéletes ajándék lehet. Szinte az összes típusra találni az interneten, amit ha letölt, és elviszi egy szakboltba, bármire rányomtatják a képét. Így nem csak pusztán a posztert adhatja ajándékba, hanem egy sor hasznos ajándékot is, mint pl. bögrét, pólót, órát, söröskorsót, kötényt, párnát, autós zászlót, autós árnyékolót, termoszt, telefontokt.

Humoros tárgyak autósoknak

Az autók szeretete nem pusztán hobbi, inkább életérzés. Erre az év minden napján emlékeztetheti autó kedvelő ismerősét egy olyan hétköznapi tárggyal, amire vicces autós idézetek vannak felírva. 

Ez szellemes és költséghatékony megoldás. Az ilyen vicces ajándékok kifejezetten ideálisak olyan ismerősök számára, akikkel nem állnak olyan közeli viszonyban (például a főnökének vagy kollégáinak).

Hordozható porszívó

Minden autós ismeri a kínt, amikor ki kell porszívózni az autót.

Ha nincs egy extrém hosszú hosszabbítója, amihez csatlakoztatva a porszívót nem csak eléri az autót, de még körbe is tudja kerülni vele, jó eséllyel beleütközik abba a klasszikus problémába, hogy az apróbb sarkokat már nem éri el a porszívócsővel.

Ezt a tortúrát meg lehet spórolni egy hordozható porszívóval. Egy hordozható porszívót elég csak bekapcsolni, kivinni a kocsihoz, és elkezdeni a takarítást. Ugyan ez az ajándék kicsit drágább, mint a fentiek, de közelebbi családtagok számára tökéletes választás lehet.

A Biztositok.hu blog Hasznos tudnivalók részén még számtalan olyan tippről olvashat, amik megkönnyíthetik a mindennapjait.

Ha még könnyebbé akarja tenni az életét, védje a pénztárcáját a hirtelen támadt károk okozta kiadásoktól!

A Biztositok.hu-n megtalálja a legolcsóbb lakás-, utas-, kötelező- és CASCO biztosítást is! 

Frissítés dátuma: 2021.12.10.